Snart spricker jag. Pang!

image79
Måndag och åter måndag. Var så trött när klockan ringde i morse så ja tror fan att ja sov när ja sminkade mig. Skol dagen var okej, ganska slappa lektioner. Hade mattenationella muntligt och det gick väl sodär, var inte lätt. Träffade Totte på skolan idag med, det va skoj, den pojken är inte riktigt klok. Nu sprängs snart mina högtalare för musiken dunkar i kroppen, raised fist- breaking me up. Suverän låt.
Ååhh jag blir så sur, tror jag har växtvärk i armarna, det är så irreterande när det liksom värker i armarna eller va växtvärk gör? Hoppas jag blir längre*  Onsdag- valborg. Ska bli nice, ska hem till Anna panna och grilla. Mys.
Får inskaffa kött och tillbehör på onsdag. Nu ska jag äta och kolla på Andra Avenyn / Z

pop up

image78

Helgen- Min helg har varit super. I fredags så åkte jag och Amanda till Karlstad och shoppade, jag hitta två shorts, en tunika och en kofta. Sedan åkte vi hem och kollade på talang. Såg en kille som var svin bra på att trolla. Lördag: tillbringade natten med Emil, vi grillade och kollade på film. Mys. Träffade pappa med. Idag fyller pinglan Alice 8år, grattis hjärtat. Skola imorgon. Buuh!  /Z

ps: Du är lika misslyckad som en blind som spelar twister


SMURF!

image77
Här är bara några. Jag, Amanda, Emelie och David



-Torsdag. Börja morgonen med att ha matte nationellt prov i 80 min, gick ganska bra.  Efter det hade vi klass kort ,då våran klass skulle föreställa musik artister. Jag, Anna, Ida och Johanna var smurfar. Amanda och Emelie var Kizz, osv. Men jag fick en chock när Zerina skickade sms till mig och sa att jag var tvungen att skynda mig till deras klassrum, gud vad jag var nervös. Pirret blev ju inte bättre när jag såg Emil ny klippt i klassrummet, överaskning sa han. Han blev verkligen söt och så men jag blev överaskad med att nyss hade sätt honom i långt hår och 30 minuter senare kort klippt, ja ja det var kul. Nu snart får jag damp, tog en spruta mot livmoderhalscancer i tisdags och nu värker det som tusan, usch va det gör ont. Äntligen fredag imorgon, ska till Karlstad och shoppa med Amanda. /Z


All i need is love


image76
Mega mys. Helgen har varit super. Igår åkte jag och hämtade Emil hos hans pappa, sedan drog vi hem och käkade. Senare på kvällen badade vi skumbad och kollade på the omen, och huset som gud glömde. Lite ruskigt. Fast Emil blev sur för jag sommnade nästa hela tiden så han fick butta på mig, förlåt.  
Sen idag när vi åkte ner till stan drog vi till Charlies och käkade kebab. Nu ska jag och mamma åka till grums och hämta min bror. Ikväll är det tv söndag igen. Alla mina favorit program visas. La Ink, Andra avenyn, rum 401 och hela o rena.
Imorgon början skolan igen, tur att vi äntligen får vara lediga på tisdag igen<: /Z

lucy in the sky with a diamond


 

image75


Dagen är på topp!
Verkligen min dag idag.I eftermiddags när jag kom hem efter skolan hade jag fått ett brev, jag kom in på barn och fritid i fillipstad som jag ville. Fast det kanske kommer bli jobbigt att pendla men det löser sig. Var verkligen kul. Senare när mamma kom hem drog vi ner på stan och shoppade, jag köpte visserligen bara en bh men det var kul att gå lite med henne själv, att kuna prata lite. Efter det blev vi hungriga och vi beställde hem kina mat, gott gott. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är lite trött efter en jobbig skolvecka, så jag tror jag ska mysa i soffan med en skål glass och kolla på film. Imorgon ska Emil komma hit, då bllir det mys och massa film och annat.  Trevlig helg /Z


"lips that need no introduction"

Världens bästa låt; the feel good drag med Anberlin.

"I'm here for you," she said
and we can stay for awhile,
my boyfriend's gone
we can just pretend.
Lips that need no introduction
Now who's the greater sin
Your drab eyes seem to invite
(tell me darling) Where do we begin.

Was this over before...
before it ever began?
Your kiss, your calls, your crutch
Like the devil's got your hand
This was over before
Before it ever began?
Your lips, your lies, your lust
Like the devil's in your hands

Everyone in this town
is seeing somebody else
Everybody's tired of someone
our eyes wander for help
Prayers that need no answer now
I'm tired of who I am
You were my greatest mistake
I fell in love with your sin
Your littlest sin

Was this over before...
before it ever began?
Your kiss, your calls, your crutch
Like the devil's got your hand
This was over before
Before it ever began?
Your lips, your lies, your lust
Like the devil's in your hands

Failure is your disease
You want my outline drawn
You were my greatest failure
Discourse your saving song

Was this over before...
before it ever began?
Your kiss, your calls, your crutch
Like the devil's got your hand
This was over before
Before it ever began?
Your lips, your lies, your lust
Like the devil's in your hands

Was this over before...
before it ever began?
Your kiss, your calls, your crutch
Like the devil's got your hand
This was over before
Before it ever began?
Your lips, your lies, your lust
Like the devil's in your hands

Red Lipstick and sound of music

SERIÖST! - Jag sitter och lyssnar på Kent Palace & Main, musiken är verkligen något som inte kan försvinna ur en människas huvud, texterna finns ju alltid kvar.  Ibland kan man ju få en låt på hjärnan som man hörde för flera år sedan, sådant är coolt. Hade engelska nationellt prov idag, uppsatsen gick suveränt. Va klar redan efter en timme och jag var extremt pigg, hade slängt i mig två red bull. Snacka om energi. Emil skrev såklart om sin dator på provet, älskling snälla slit dig ifrån den i fem minuter? tack.
Nu skriker Hannes, får väl ta och roa honom nån sekund. Imorgon åker han till västkusten igen. /Z

Photo run


image74

- Foto dagen idag var så kul. Vi fick alla i gruppen en engångs camera och sedan fick vi sms av läraren varje ämne vi skulle ta kort på. Det var mest kul när vi hade ämnet " vinnare" då fota Johanna mig och Emelie som sprang, självklart vann då jag. Sedan käkade vi mat på mc donlads och nu när vi slutade fikade vi på stan.
 Vi hade även till uppgift att ta kort på mode, jag och Emelie tog kortet på fula kläder från metro.
En rolig dag. Imorgon har jag engelska nationellt prov, uppsats delen. Får ha med mig mina glasögon och så får jag bunkra upp med kaffe eller någon annan stäkande dryck.  Tror att jag ska iväg sen och köpa mig ett antal red bull.
Åå jag har fått en sån bra låt på hjärnan, pinhead med ramones. Den riktigt svänger. Imorse upptäckte jag en skit sak, skulle ha mina nya converse men när jag satte på dom va de lite, lite stora, haha får väl växa i dem. Och ndå va de den mista storleken "4 " ?
Nu ska jag städa,  hejs / Z

Duvethonbambi

image73

-Äckel
, mongo måndag. Är så in i bombens trött. Sommna nästan på lektionen. Idag är det en segis dag, haft slappa lektioner, sånna som man hatar, matte och no. Skratta nästan ihjäl mig i morse, Oscar min lärare hade klippt sig fel, han hade rakat av sig hela håret. Hela! Han var helt naken på skallen, det kändes lite konstigt när ja klappa honom. Haha. Han såg ut som en vandrande snopp. Pappa åkte för en stund sen, vi pluggade matte i ungefär två timmar, usch va det va jobbigt, fast måste gå igenom allt för jag har matte nationella prov nästa vecka. Längtar inte direkt. Nu ska jag slänga i mig massor av kaffe, för att bli pigg för ikväll är det 100 höjdare och det får jag inte missa. Imogon har vi nån kulturdag eller vad det heter, jag och tjejerna ska fota, det ska bli skoj.
Idag la jag märket på en sak; hon som jag inte nämner namnet på, för jag vet att hon läser min blogg har förendrats väldigt mycket på så kort tid, vart tog du vägen? Hallå, jorden annropar X.....
Vad hände med dig igentligen ? varför skiter du i dina betyg och ditt utseende? vad är det som har kraschat?
Nu sitter min bror och min mormor och kollar på cirkus, nån stans i ett cirkus tält. Stackar djuren säger jag bara.
Fy.
/Z

Sensual touch

         image72

- Söndag och helg mys. Kom nyss hem från Emil, han och jag hade en väldigt nervkittlande, pinsam och rolig helg. 
Mycket saker blev sett och ögonen möttes och vi tänkte; det här säger vi inte till någon. 
Emil och jag hyrde super sugen, igentligen var filmen väldigt fixerad av könen men för övrigt va den skit grym.  Man kunde inte sluta skratta. Ingen mun stängd här inte. 

 Söndagen känns helt lungn, blev precis klar med städningen och snart ska jag slänga mig in i duchen. Sandras tv lista för söndags kvällen;
19.00- La Ink
20.00- Erik och mackan
20.00 - Andra Avenyn
21.00- 40 year old virgin

Så snälla stör mig inte, ifall det inte svarar så vet ni att jag har uppslukas av tv:n.
/Z

Cold ´n blue

image71

Fredag äntligen!

Idag, nu, när som helst ringer Simon äntligen. Ska bli kul att träffa honom.
Skön skol dag idag, slutade halv tolv. Igår andvände jag silver shampot som jag köpte förra helgen, nu är jag silver/vit och har en ljus blå slinga i bakhuvedet. Haha men det va okej. Emil kom inte till skolan idag, han ringde och sa att han tyckte det va onödigt att komma, för på fredagar slutar han efter lunch. Ja, ja ska ju åka till honom ändå imorgon, då får jag pussa och krama honom istället.
Imorse när jag vakna hade ja så förbannat ont i revbenen, jag tror det va efter kick`n boxen igår. 
Känner mig helt stel och utan kropp.  Nu lyssnar jag på Takidas nya lås curly sue och dricker en varm kopp kaffe, upptäckte nyss att ena sovrumsfönstret var öppet. Det var därför jag satt och frös. Kaffen piggar upp och värmer, det känner man verkligen i halsen när man sväljer den svarta sörjan. Nej nu ska jag göra mig iordning.
Trevlig helg.
/Z

Heart bleeding

image68
- En svettig dag. Idag har jag spelat fotboll på idrotten, gjorde ett mål.
Vi spelade med sjuorna, tyckte nästan lite synd om dem, våran klass vann med 5-2.
Sedan gick klassen och hade kick`n box. Det va skit jobbigt med kul. Det lär nog kännas i benen imorgon.
Emil va sjuk idag:/ Men han kommer äntligen imorgon, tack och lov. Imorgon är det äntligen full fart mot helgen, ska fira min kusin Klara och sedan kommer Simon min andra kusin från Stockholm och träffar mig. Ska bli kul, har inte sett Simon sedan i höstas? Va länge sen. Jag fattar inte varför en människa kan vara så ego? 

You don't know what love is
You do as you're told
Just as a child at ten might act
But you're far too old
You're not hopeless or helpless
And I hate to sound cold
But you don't know what love is...
You just do as you're told

/Z 

du är verkligen en osäker person


image66


><
Du är bäng !  -Skrik ; Sluta va så jävla dum.
Idag åkte jag ner till stan efter skolan och klippte mig, det va otroligt gött, även om jag bara tog nån centemeter.
En sak fattar jag inte, om x gör en sak måste z ochså göra det, jag blir så trött på att alla springer efter x hela tiden.
Vart tog eran egna vilja vägen? Kan ni inte göra nåt själva? Imorgon ska jag och Emil dra ner till marken, kul och träffa folk. COCONUTKILLER + SUGR= Sant !  Jag känner att jag inte ska skriva i min blogg på ett tag, jag skriver ändå bara om samma trasiga människa varje dag, jag är så besviken på dig. Nu ska jag sätta mig tll ro och tänka. Är du fortfarande värd att lägga tid på?
/Z
image67

fuck you>!

image65


-CP JÄVLA FITT DAG,
så blir dagens hopplösa, äckel mening.
Idag känner jag mig tom och arg.
 Imorse vakna jag upp brevid min babe, Emil du är alltid bäst på att göra mig glad och orkes full.
 I skolan idag orkade jag förövrigt inte med människorna omkring mig, alla va bara allmännt jobbiga.
Jag saknar det gammla tiderna då vi va sida vid sida. 
Kommer du ihåg?
Alla våra snack sent på nätterna, alla våra skratt och värdelösa samtal om ovärda saker, kommer du ihåg?
Jag saknar att det är annurlunda nu, det känns som om jag inte kan se dig längre, inte prata med dig. 
TOMT !  Nu ska jag sätta mig i soffan och dricka upp mitt halvt kalla kaffe, läsa aftonbladet och låta mitt nyduschade hår torka. Emil, det är tur att du förstår, tur att jag kan prata med dig om precis allt.
e.e in my heart
/Z 


 

Söndag

                                                    image63

-
Snart slut på helgen. Igår kväll va Emil tvungen att sticka hem, han skulle nämligen dyka i morse i Karlstad. Men jag ska till han ikväll, skönt med mys. Nu väntar jag på att mamma ska bli klar med sitt evigt sminkande, vi ska åka till Gullspång och möta upp min bror. Fan idag har ja ingen jävla hår dag, ursäkta mitt språk men jag blir galen. I fredags köpte jag silver shampo i Karlstad, jag andvände det bara två gånger och jag är redan vit i håret, haha får vänta lite med att andvända det på ett tag nu, vill inte se ut som en gammal tant i håret. Börjat åkt moped igen, det va nästan som att träffa en gammal polare när jag såg den utanför dörren, min moped! Nu blire inte mycket mer att skriva, skola imorgon, suck><  /Z

April fucker

image61


-Bra dag idag. Börjar meningen med det. Idag fick vi reda på vad vi fick på svenska nationela proven, jag fick g,är nöjd ändå, haha.
 Sedan drog jag ner till stan med pikalurven. Blev ännu gladare när min snälla mormor gav mig 500 spänn, ska nämligen till Karlstad igen på fredag. Jag är en shoppingmissbrukare, haha. Har inte skämtat med en enda person idag, glömde att det va första april förens typ tre i eftermiddags? Idag har jag uträtt ganska mycket, jag känner mig lite lättad på många plan, har tillexempel förlåtit Emma och det känns redan mycket bätte, sedan har jag börjat hjälpt till hemma. Mamma klagade nämligen i typ 4 veckor innan något hände. Jag lagade maten.
Snart dödar jag någon med mina bara händer, är så jäkla trött på allt snorande och slemmande. ><
 / Z

RSS 2.0